“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник
і постачальник IT-рішень для корпоративного
і державного секторів
в Україні.

23.05.2024

Зважений та максимально ефективний підхід до технічного забезпечення

В сучасних українських умовах успішно вести міжнародний готельний бізнес – завдання не просто із зірочкою. Власники, управитель, менеджмент – усі мають бути зосереджені на бізнесі, філігранно керувати процесами, тоді як, зі зрозумілих причин, дуже обережно витрачати кошти, в тому числі на інвестиції, і все це зберігаючи відмовостійкість, безпеку та звичайно рівень сервісу.

Саме на останніх трьох складових базується ІТ-аутсорсинг, який за умови професійного ІТ-постачальника послуг та зваженого підходу зі сторони замовника може в багатьох випадках надавати компанії беззаперечні переваги, вирішувати операційні завдання, економити кошти та навіть грамотно формувати й супроводжувати ІТ-стратегію.

Сьогодні команда ІТ-Інтегратор ділиться з вами кейсом, яким по праву пишається, та розповідає про співпрацю зі Sky Loft Hotel Kyiv by Rixwell International, враховуючи переваги, які підприємства сфери готельного бізнесу можуть отримати, користуючись послугами ІТ-аутсорсингу.

Дізнавайтеся про якісні зміни, які було впроваджено нашою командою в цьому кейсі, складнощі та рішення, застосовані в проєкті, а також пряму мову клієнта – на нашому офіційному сайті.

Версія для друку.

Докладніше про рішення ІТ-Інтегратор для сфери готельно-ресторанного бізнесу +380 44 538 0069

Працюємо разом на Перемогу!

 

Інші новини

18.07.2024
“ІТ-Інтегратор” отримав відзнаку рейтингу “ТОП-50 кращих роботодавців України 2024”
Детальніше
17.07.2024
Що нового на ринку гіперконвергентних систем та які незворотні зміни незабаром чекають галузь?
Детальніше
12.07.2024
Отримали позитивний висновок незалежного аудитора про публічне звітування за 2023 рік
Детальніше

    Бажаєте

    надіслати

    запит?




    *Політика конфіденційності