“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник
і постачальник IT-рішень для корпоративного
і державного секторів
в Україні.

23.05.2024

Зважений та максимально ефективний підхід до технічного забезпечення

В сучасних українських умовах успішно вести міжнародний готельний бізнес – завдання не просто із зірочкою. Власники, управитель, менеджмент – усі мають бути зосереджені на бізнесі, філігранно керувати процесами, тоді як, зі зрозумілих причин, дуже обережно витрачати кошти, в тому числі на інвестиції, і все це зберігаючи відмовостійкість, безпеку та звичайно рівень сервісу.

Саме на останніх трьох складових базується ІТ-аутсорсинг, який за умови професійного ІТ-постачальника послуг та зваженого підходу зі сторони замовника може в багатьох випадках надавати компанії беззаперечні переваги, вирішувати операційні завдання, економити кошти та навіть грамотно формувати й супроводжувати ІТ-стратегію.

Сьогодні команда ІТ-Інтегратор ділиться з вами кейсом, яким по праву пишається, та розповідає про співпрацю зі Sky Loft Hotel Kyiv by Rixwell International, враховуючи переваги, які підприємства сфери готельного бізнесу можуть отримати, користуючись послугами ІТ-аутсорсингу.

Дізнавайтеся про якісні зміни, які було впроваджено нашою командою в цьому кейсі, складнощі та рішення, застосовані в проєкті, а також пряму мову клієнта – на нашому офіційному сайті.

Версія для друку.

Докладніше про рішення ІТ-Інтегратор для сфери готельно-ресторанного бізнесу +380 44 538 0069

Працюємо разом на Перемогу!

 

Інші новини

12.07.2024
Отримали позитивний висновок незалежного аудитора про публічне звітування за 2023 рік
Детальніше
11.07.2024
“ІТ-Інтегратор” номіновано на премію HR-бренд Україна 2024
Детальніше
11.07.2024
Бездоганні відеоконференції з Logitech MeetUp 2
Детальніше

    Бажаєте

    надіслати

    запит?




    *Політика конфіденційності