“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник
і постачальник IT-рішень для корпоративного
і державного секторів
в Україні.

15.02.2024

Професійні рішення для переговорних кімнат

У нашого партнера, компанії Logitech, відмінний смак та професійний погляд на сучасні рішення для організації робочого простору. Запрошуємо і вас поринути у світ бездоганних відеоконференцій з інноваційними рішеннями від Logitech!

???????? ????? ??? ???? – інноваційна автономна відеопанель з вбудованими MS Teams, ZOOM та Google Meet для середніх приміщень. Унікальний моторизований об’єктив з надшироким кутом огляду в 120 градусів, бездоганна якість відео та аудіо, автоматичне кадрування зображення, відстеження активного спікера, можливість використання без використання зовнішнього ноутбуку, можливість підключення додаткових виносних мікрофонів та багато іншого!

???????? ????? – додаткова настільна камера з кутом огляду в 320 градусів, що є чудовим доповненням до системи Rally Bar Mini, що суттєво змінює підхід до відеоконференцій. Всі учасники дзвінку відчують повне заглиблення у перемовини, завдяки можливості бачити на екрані одночасно як усю кімнату цілком (з основної камери Rally Bar Mini), так і персонально кожного учасника зустрічі, що сидить за столом і говорить в даний момент.

???????? ??? ?? – сенсорний дисплей для зручного керування відеодзвінками одним дотиком. Живлення через РоЕ мінімізує кількість дротів при монтажі, а додаткові настільні та настінні кріплення дозволять оптимально розмістити ТАР ІР в будь-якій кімнаті.

???????? ??? ????????? – сенсорний планшет для бронювання переговорних кімнат, що зазвичай розміщується при вході в приміщення. Синхронізується з обліковим записом MS Teams / ZOOM / Robin /Meetio

Щодо деталей організації ідеальної переговорної кімнати для вашого бізнесу, звертайтесь в ІТ-Інтегратор.

Інші новини

26.04.2024
Познайомились ближче та зазирнули всередину Cisco XDR
Детальніше
25.04.2024
Працюйте ефективно та із задоволенням
Детальніше
25.04.2024
Sales & Project Board 2024
Детальніше

    Бажаєте

    надіслати

    запит?




    *Політика конфіденційності