“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник
і постачальник IT-рішень для корпоративного
і державного секторів
в Україні.

16.02.2024

“ІТ-Інтегратор” підвищив партнерський статус від Canon до рівня Gold.

Нарощуючи обсяги взаємодії та активно просуваючи рішення Canon на українському ринку, «ІТ-Інтегратор» посилив свої позиції в акредитації серед інших партнерів вендора.

Партнерський статус рівня Gold від Canon розширює можливості як для компанії-інтегратора, так і для українських замовників. Зокрема, перед «ІТ-Інтегратор» відкриваються переваги навчальних програм для власної інженерної команди та сервісу, участь у маркетингових програмах та гнучкі умови співпраці.

Варто зазначити, що окрім всім відомого напрямку Workspace від Canon, який включає продукцію пов’язану з офісним, комерційним та промисловим друком і поліграфією, виробник пропонує користувачам потужні комплекси рішень та сервісів, серед яких: Therefore – система електронного документообігу, кастомізації, інтеграції через API, що ліцензується як серверна, так і в хмарі за принципом SaaS; рішення по роботі з даними: розпізнавання, валідація, архівування тощо; UniFlow/UniFlow Online – управління парком друкарської техніки різних виробників, іншими словами, – розумний сервер друку.

Потребуєте професійної консультації інженера, звертайтесь до «ІТ-Інтегратор». Ми завжди знайдемо слушне рішення для вирішення ваших бізнес-завдань.

Інші новини

07.05.2024
Якісний та надійний зв’язок в ускладнених умовах
Детальніше
06.05.2024
Пройшли програму розвитку Crisis Ready Strategy від European Business Association
Детальніше
06.05.2024
Хто як має готуватись до повернення ветеранів
Детальніше

    Бажаєте

    надіслати

    запит?




    *Політика конфіденційності