“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник
і постачальник IT-рішень для корпоративного
і державного секторів
в Україні.

04.06.2024

Як в умовах сьогодення бізнес долає “кадровий голод” в ІТ-сфері та вирішує завдання технічного супроводу

Команда ІТ-Інтегратор надзвичайно цінує співпрацю та вдячна за позитивні відгуки про нашу роботу від клієнтів. Зокрема сьогодні ми раді поділитися з нашими читачами думкою нашого постійного партнера Sky Loft Hotel Kyiv by Rixwell International, опублікованою на сторінках ЕВА у травні 2024:

«Ми з командою спільним рішенням обрали зважений та максимально ефективний на сьогодні підхід – знайти надійного постачальника ІТ-послуг, який буде не обмежувати наші права у впливі на технічні процеси та водночас слугуватиме нам помічником у бізнесі. Всупереч багатьом факторам, сьогодні Sky Loft Hotel Kyiv by Rixwell разом з провідним міжнародним оператором та за підтримки нашого технічного партнера компанії ІТ-Інтегратор продовжує надавати клієнтам бездоганні пропозиції та європейський рівень обслуговування», – розповідає Тетяна Петрович, генеральний менеджер Sky Loft Hotel Kyiv by Rixwell.

 

Читайте повну версію матеріалу про деталі нашої співпраці та допомогу в рішенні «кадрового голоду» в ІТ-сфері для наших клієнтів на прикладі кейсу одного з найбільших гравців ринку HoReCa в Україні сьогодні на сторінках порталу European Business Association.

Працюємо разом на Перемогу!

Інші новини

18.07.2024
“ІТ-Інтегратор” отримав відзнаку рейтингу “ТОП-50 кращих роботодавців України 2024”
Детальніше
17.07.2024
Що нового на ринку гіперконвергентних систем та які незворотні зміни незабаром чекають галузь?
Детальніше
12.07.2024
Отримали позитивний висновок незалежного аудитора про публічне звітування за 2023 рік
Детальніше

    Бажаєте

    надіслати

    запит?




    *Політика конфіденційності