“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник
і постачальник IT-рішень для корпоративного
і державного секторів
в Україні.

02.04.2024

Тримаємо руку на пульсі цифрової реальності

Комунікації та зв’язок – надважливі елементи існування людства, а без сучасних цифрових засобів передачі інформації неможливе функціонування жодного суб’єкта економічної діяльності.

Такими академічними словами хочемо розпочати, адже в ІТ без теорії до практики неможливо доторкнутися, та поділитися з вами важливою для нашої команди новиною – вже котрий рік підряд завдяки своїй наполегливій праці та бажанню розвивати технології зв’язку в Україні, “ІТ-Інтегратор” підтверджує найвищий статус партнерства від Motorola Solutions – Platinum Authorized Reseller.

Про всі переваги обладнання та рішень Motorola Solutions годі й казати, адже сьогодні про якість цих засобів зв’язку в Україні в умовах війни знають навіть маленькі діти, коли донатять на рації.

Багато гучних, цікавих та інноваційних проєктів було запроєктовано та впроваджено силами нашої команди в різних куточках України за цей рік. Безліч приладів виробника було налаштовано руками нашого інженерного та сервісного ресурсу. Зокрема, в напрямку розвитку комунікаційних потужностей “ІТ-Інтегратор” активно співпрацює з державними та комунальними підприємствами, громадами по всій країні, навчальними закладами, регіональними обленерго та приватним сектором, наприклад, серед компаній-замовників 2023 року: ДСНС, Національна поліція України, Укртрансгаз, Київтелесервіс, Інститут сцинтиляційних матеріалів Національної академії наук України тощо.

На жаль, з міркувань безпеки та конфіденційності даних ми не маємо змогу розголошувати подробиці реалізованих кейсів, але це не зупиняє нас на шляху подальшого вдосконалення та розвитку комунікаційних систем, як для держави, так і бізнесу.

Наявний рівень партнерської авторизації відкриває для замовників “ІТ-Інтегратор” доступ до наступних технологічних сегментів:

  • Professional and Commercial Radio Authorized
  • TETRA Authorized
  • LTE Devices Specialist
  • WAVE PTX Authorized

Інші новини

26.04.2024
Познайомились ближче та зазирнули всередину Cisco XDR
Детальніше
25.04.2024
Працюйте ефективно та із задоволенням
Детальніше
25.04.2024
Sales & Project Board 2024
Детальніше

    Бажаєте

    надіслати

    запит?




    *Політика конфіденційності