“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник
і постачальник IT-рішень для корпоративного
і державного секторів
в Україні.

02.04.2024

Тримаємо руку на пульсі цифрової реальності

Комунікації та зв’язок – надважливі елементи існування людства, а без сучасних цифрових засобів передачі інформації неможливе функціонування жодного суб’єкта економічної діяльності.

Такими академічними словами хочемо розпочати, адже в ІТ без теорії до практики неможливо доторкнутися, та поділитися з вами важливою для нашої команди новиною – вже котрий рік підряд завдяки своїй наполегливій праці та бажанню розвивати технології зв’язку в Україні, “ІТ-Інтегратор” підтверджує найвищий статус партнерства від Motorola Solutions – Platinum Authorized Reseller.

Про всі переваги обладнання та рішень Motorola Solutions годі й казати, адже сьогодні про якість цих засобів зв’язку в Україні в умовах війни знають навіть маленькі діти, коли донатять на рації.

Багато гучних, цікавих та інноваційних проєктів було запроєктовано та впроваджено силами нашої команди в різних куточках України за цей рік. Безліч приладів виробника було налаштовано руками нашого інженерного та сервісного ресурсу. Зокрема, в напрямку розвитку комунікаційних потужностей “ІТ-Інтегратор” активно співпрацює з державними та комунальними підприємствами, громадами по всій країні, навчальними закладами, регіональними обленерго та приватним сектором, наприклад, серед компаній-замовників 2023 року: ДСНС, Національна поліція України, Укртрансгаз, Київтелесервіс, Інститут сцинтиляційних матеріалів Національної академії наук України тощо.

На жаль, з міркувань безпеки та конфіденційності даних ми не маємо змогу розголошувати подробиці реалізованих кейсів, але це не зупиняє нас на шляху подальшого вдосконалення та розвитку комунікаційних систем, як для держави, так і бізнесу.

Наявний рівень партнерської авторизації відкриває для замовників “ІТ-Інтегратор” доступ до наступних технологічних сегментів:

  • Professional and Commercial Radio Authorized
  • TETRA Authorized
  • LTE Devices Specialist
  • WAVE PTX Authorized

Інші новини

18.07.2024
“ІТ-Інтегратор” отримав відзнаку рейтингу “ТОП-50 кращих роботодавців України 2024”
Детальніше
17.07.2024
Що нового на ринку гіперконвергентних систем та які незворотні зміни незабаром чекають галузь?
Детальніше
12.07.2024
Отримали позитивний висновок незалежного аудитора про публічне звітування за 2023 рік
Детальніше

    Бажаєте

    надіслати

    запит?




    *Політика конфіденційності