“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник
і постачальник IT-рішень для корпоративного
і державного секторів
в Україні.

05.02.2024

Спеціалізовані рішення для енергетиків: energy.it-integrator.ua

Українська енергетика вже встигла здивувати цей світ своєю відчайдушністю. І мова не тільки про прояв стійкості, але й про професіоналізм українських енергетиків, які не залишаються осторонь розвитку та вдосконалення на шляху відновлення.

“ІТ-Інтегратор” продовжує активну співпрацю з енергетичним сектором. Разом з провідними виробниками обладнання та софту ми пропонуємо спеціалізовані рішення для підприємств енергетичної галузі та маємо власне бачення розбудови архітектури: від ІТ-систем в центрі обробки даних – до підстанцій та мережі підстанцій і далі до розподільчої мережі.

Для наших колег-енергетиків за підтримки Cisco ми розробили галузеву сторінку з корисними матеріалами, присвяченими питанням кібербезпеки, контролю за мережею, постійному нарощуванню кількості пристроїв, збільшенню вимог до пропускної здатності мережі та її безпеки.

Водночас ми вивчаємо ситуацію зсередини та намагаємось бути корисними, коли, наприклад, існує запит на зменшення площі підстанції для економії простору, енергозаощадження або зменшення тепловтрат, коли мова йде про спрощення супутніх процесів, пов’язаних з телекомунікаціями, ІТ або OT.

Наша мета – бути надійним партнером для української критичної інфраструктури, тож ми ретельно вивчаємо дійсні стандарти, які використовуються для побудови відмовостійких мереж, наприклад, технології гарантії нульових втрат пакетів, використання протоколів відмовостійкості PRP та HSR, а також протоколу точного часу.

Разом з нашим ключовим технологічним партнером, компанією Cisco, ми пропонуємо стандартизовані архітектури, які є вже загальноприйнятими в енергетичній галузі. Ці розробки є повністю протестованими та перевіреними вендором по всьому світу, зокрема в країнах ЄС.

Цікаво? Відвідайте вже зараз www.energy.it-integrator.ua

?????? ?????? ?????!

Інші новини

26.04.2024
Познайомились ближче та зазирнули всередину Cisco XDR
Детальніше
25.04.2024
Працюйте ефективно та із задоволенням
Детальніше
25.04.2024
Sales & Project Board 2024
Детальніше

    Бажаєте

    надіслати

    запит?




    *Політика конфіденційності