“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник
і постачальник IT-рішень для корпоративного
і державного секторів
в Україні.

25.04.2024

Sales & Project Board 2024

Активний бізнес-сезон це коли одночасно відбувається багато важливих подій, відповідальних проєктів, завантажені виробничі потужності та “must have” нашого часу – участь у волонтерських ініціативах.

Попри високу активність, зазирнули за лаштунки Sales & Project Board 2024, річні збори лідерської команди “ІТ-Інтегратор”, що відбулися 19 квітня у технологічному просторі MacPaw Space, і були присвячені підбиванню підсумків фінансового року, обміну досвідом, реалізованим й майбутнім проєктам компанії.

У фокусі події були подолані в минулому 2023 фінансовому році вершини. Невипадково гори стали символічним відображенням подій та досягнень колективу, адже саме вони асоціюються з тим, що український бізнес системної інтеграції, всупереч труднощам, продовжує працювати, а компанія ІТ-Інтегратор лишається беззаперечним лідером галузі, долаючи при цьому найвищі вершини та будуючи подальші маршрути сходжень, які ще попереду.

Зокрема мали змогу подякувати колегам, які результативно попрацювали та особливо відзначились цікавими проєктами у 2023 році.

Дякуємо колегам, захисникам, колегам-захисникам та всім, хто щодня продовжує плідно працювати задля наближення української Перемоги. Ще багато вершин попереду, які нам належить здолати, і це буде досяжним тільки в єдності та постійній важкій роботі.

Працюємо разом на Перемогу!

Інші новини

26.04.2024
Познайомились ближче та зазирнули всередину Cisco XDR
Детальніше
25.04.2024
Працюйте ефективно та із задоволенням
Детальніше
25.04.2024
Sales & Project Board 2024
Детальніше

    Бажаєте

    надіслати

    запит?




    *Політика конфіденційності