“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник
і постачальник IT-рішень для корпоративного
і державного секторів
в Україні.

03.11.2023

Наші волонтерські ініціативи не обмежені кордонами України.

На запрошення партнерів проєкту «Незламна освіта» з Шотландії вже наступного тижня відбудеться робоча поїздка віцепрезидентки ІТ-Інтегратор, засновниці БФ Фонд освітніх ініціатив, керівниці проєкту та радниці Директорату цифрової трансформації Міністерства освіти і науки України Надія Омельченко до Единбургу.

Офіційний міжнародний візит високого рівня буде присвячений розширенню співпраці між благодійною ініціативою Reusing IT (Великобританія) та проєктом «Незламна освіта» (Україна), в межах якого зокрема з вересня 2023 року за сприяння Міністерство освіти і науки України та Освітній омбудсмен Сергій Горбачов шотландською стороною було передано, а волонтерами команди «ІТ-Інтегратор» скомплектовано та доправлено 20 закладам освіти по всій території України 480 відновлених ПК для дітей (офіційний дашборд проєкту).

Візит до Шотландії має на меті і культурну допомогу українським дітям-біженцям з України.

Зокрема в рамках Проєкту «Добраніч» від БФ Фонд освітніх ініціатив культурному центру Асоціації українців у Великій Британії Association of Ukrainians in Great Britain буде передано комплект сучасної україномовної літератури з особистими автографами авторів – Ірен Роздобудько, Даші Малахової, Віктора Андрієнка, Катерини Єгорушкіної.

Цей подарунок українським діткам в Шотландії став можливим завдяки донатам, які збирали всі ми з вами разом протягом року під час зустрічей Проєкту «Love UA: Читай українською».

Дякуємо національному Радіо Культура та Громадському радіо за можливість поділитися сьогодні з країною нашою великою подією.

Слухайте запис ефіру на Суспільному Радіо України з 34 хвилини з прямою мовою Надії Омельченко про деталі проєкту.

Дякуємо кожному з вас, учасники наших культурних подій та зіркові гості, за підтримку україномовного читання в ESG-проєктах ІТ-Інтегратор.

Приєднуйтеся до подій IT ESG Hub (press@eif.org.ua) та працюємо разом на Перемогу!

Інші новини

16.05.2024
Вишиванкове серце України
Детальніше
15.05.2024
Зв’язок є! Сучасний європейський стандарт TETRA
Детальніше
14.05.2024
Ідеальне рішення для онлайн зустрічей будь-де і будь-коли
Детальніше

    Бажаєте

    надіслати

    запит?




    *Політика конфіденційності