“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник
і постачальник IT-рішень для корпоративного
і державного секторів
в Україні.

14.08.2024

Кожна секунда має значення. Технології для проактивного підходу до безпеки

Літо промайнуло, як завжди, дуже швидко, а це означає, що незабаром українські діти знову повернуться до навчального процесу.

Попри повномасштабну війну в країні, в більшості регіонів навчання розпочнеться в очному форматі, тож забезпечення безпеки закладів освіти знову стане одним з пріоритетів для батьків, педагогів та держави.

Технології – не єдині можуть цьому зарадити, але вони точно можуть змінювати ситуацію на краще. Сучасні рішення здатні впливати на швидкість та якість виявлення загроз, прискорення реагування на інциденти та розширення безпекових можливостей.

Вчасна поінформованість, наявність засобів та ефективні комунікації – це те, що має вирішальне значення в будь-яких нестандартних ситуаціях.

Щоб вчасно реагувати на інцидент в освітній установі якісно оснащеними мають бути три сторони:

  • персонал навчального закладу
  • диспетчери/кол-центр
  • служби швидкого реагування – поліція, швидка допомога, пожежники тощо.

Саме наявність ефективних інструментів співпраці, вчасний автоматизований обмін інформацією між цими групами реагування значно покращують результат вирішення надзвичайних подій.

Так, за оцінками американської Federal Communications Commission, скорочення часу реагування навіть на одну хвилину може врятувати 10 тисяч життів на рік.

Сьогодні такі рішення, як, наприклад, камери відеоспостереження з вбудованою аналітикою та функціями розпізнавання облич/номерних знаків, автоматизовані системи контролю доступу, системи оповіщення, засоби радіозв’язку та єдиний центр моніторингу, управління та контролю – відкривають як для окремих установ та організацій, так і для цілих громад, широкі безпекові можливості – від раннього виявлення до аналізу інцидентів в реальному часі, оперативного інформування та ефективного реагування на події.

“ІТ-Інтегратор” має значний досвід розгортання рішень будь-якої складності – від локальних проєктів в закладах освіти до побудови інтелектуальної системи зв’язку цілого міста-мільйонника, тож, ми завжди відкриті до ваших питань та оперативно надаємо консультації згідно найвищим технологічним компетенціям сучасності!

Більше інформації дізнавайтеся у експертів ІТ-Інтегратор info@it-integrator.ua або +38044 538 00 69.

Працюємо разом на Перемогу!

Інші новини

15.08.2024
Жінки в корпоративному управлінні: виклики та перспективи
Детальніше
15.08.2024
Завершено проєкт міграції СКБД Держгеокадастру на Oracle ODA
Детальніше
14.08.2024
10 порад психолога як “зібрати себе” та рухатись далі
Детальніше

    Бажаєте

    надіслати

    запит?




    *Політика конфіденційності