“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник
і постачальник IT-рішень для корпоративного
і державного секторів
в Україні.

25.10.2023

Комп’ютерна техніка для закладів освіти України, які працюють з ВПО

Партію потужних нотубуків, комп’ютерну периферію та оргтехніку в рекордні терміни цієї осені відправила команда “ІТ-Інтегратор” до закладів освіти, які працюють з ВПО.

Зокрема, нове обладнання отримали освітяни закладів професійно-технічної освіти Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Київської, Закарпатської, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської та Чернівецької областей, а також міст – Запоріжжя, Сум, Житомира, Івано-Франківська, Києва, Херсона та Миколаєва.

Сучасні ноутбуки Lenovo IdeaPad поставлено освітнім колективам Уманського професійно-технічного ліцею, Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки, Ніжинського професійного аграрного ліцею Чернігівської області та Херсонського вищого професійного комерційного училища.

Надія Омельченко, віцепрезидентка “ІТ-Інтегратор”: “Підтримувати та розвивати професійно-технічну освіту сьогодні для України – не просто виклик, але питання виживання та розвитку української економіки у воєнний та повоєнний період. Особливо це стосується закладів освіти, які активно допомагають молодим людям, що втратили свій дім через війну. Відповідно, ми в “ІТ-Інтегратор” намагаємося максимально включатися у виконання таких соціально важливих проєктів та маємо великий досвід їх успішного виконання”.

Компанія “ІТ-Інтегратор” – лідер ринку системної інтеграції України, що є партнером понад 50 міжнародних вендорів. Найбільший розробник і постачальник IT-рішень для корпоративного і державного секторів в Україні з активною КСВ-програмою воєнного часу.

Дякуємо міжнародним партнерам-донорам проєкту за допомогу освітянам України та працюємо разом на Перемогу!

Інші новини

16.05.2024
Вишиванкове серце України
Детальніше
15.05.2024
Зв’язок є! Сучасний європейський стандарт TETRA
Детальніше
14.05.2024
Ідеальне рішення для онлайн зустрічей будь-де і будь-коли
Детальніше

    Бажаєте

    надіслати

    запит?




    *Політика конфіденційності