“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник
і постачальник IT-рішень для корпоративного
і державного секторів
в Україні.

25.10.2023

Комп’ютерна техніка для закладів освіти України, які працюють з ВПО

Партію потужних нотубуків, комп’ютерну периферію та оргтехніку в рекордні терміни цієї осені відправила команда “ІТ-Інтегратор” до закладів освіти, які працюють з ВПО.

Зокрема, нове обладнання отримали освітяни закладів професійно-технічної освіти Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Київської, Закарпатської, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської та Чернівецької областей, а також міст – Запоріжжя, Сум, Житомира, Івано-Франківська, Києва, Херсона та Миколаєва.

Сучасні ноутбуки Lenovo IdeaPad поставлено освітнім колективам Уманського професійно-технічного ліцею, Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки, Ніжинського професійного аграрного ліцею Чернігівської області та Херсонського вищого професійного комерційного училища.

Надія Омельченко, віцепрезидентка “ІТ-Інтегратор”: “Підтримувати та розвивати професійно-технічну освіту сьогодні для України – не просто виклик, але питання виживання та розвитку української економіки у воєнний та повоєнний період. Особливо це стосується закладів освіти, які активно допомагають молодим людям, що втратили свій дім через війну. Відповідно, ми в “ІТ-Інтегратор” намагаємося максимально включатися у виконання таких соціально важливих проєктів та маємо великий досвід їх успішного виконання”.

Компанія “ІТ-Інтегратор” – лідер ринку системної інтеграції України, що є партнером понад 50 міжнародних вендорів. Найбільший розробник і постачальник IT-рішень для корпоративного і державного секторів в Україні з активною КСВ-програмою воєнного часу.

Дякуємо міжнародним партнерам-донорам проєкту за допомогу освітянам України та працюємо разом на Перемогу!

Інші новини

12.07.2024
Отримали позитивний висновок незалежного аудитора про публічне звітування за 2023 рік
Детальніше
11.07.2024
“ІТ-Інтегратор” номіновано на премію HR-бренд Україна 2024
Детальніше
11.07.2024
Бездоганні відеоконференції з Logitech MeetUp 2
Детальніше

    Бажаєте

    надіслати

    запит?




    *Політика конфіденційності