“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник
і постачальник IT-рішень для корпоративного
і державного секторів
в Україні.

14.03.2024

Команда “ІТ-Інтегратор” продовжує підтримувати великі національні благодійні освітні проєкти

Цього разу як постійний сервісний та логістичний партнер проєкту “Незламна освіта”, започаткованого БФ “Фонд освітніх ініціатив” за підтримки Міністерства освіти і науки України, ми отримали 2 тисячі відновлених комп’ютерів від шотландської благодійної ініціативи Reusing IT для подальшої безкоштовної передачі школам та закладам середньої технічної освіти в прифронтових та деокупованих регіонах України.

Цей вантаж був доставлений разом з великою партією гуманітарної допомоги від громадян Великої Британії родинам ВПО та дітям України завдяки невтомній роботі благодійної організації Yorkshire Aid Convoy та став вже восьмою місією команди конвою на допомогу українцям, що постраждали від війни.

Фахівці БФ “Фонд освітніх ініціатив”, “ІТ-Інтегратор” та Prime PC вже активно працюють над формуванням вантажів для закладів освіти, що потребують технічної підтримки, а перебіг проєкту ви можете спостерігати в режимі реального часу на дашбордах МОН та проєкту “Незаламна освіта”.

Дякуємо нашим друзям з Великої Британії та особисто керівникам ініціатив Reusing IT Росу Кокборну та Yorkshire Aid Convoy Марку Мерфі за титанічну роботу та допомогу Україні!

Ми також продовжимо висвітлювати етапи нашої співпраці в цьому проєкті на наших офіційних ресурсах.

Працюємо разом на Перемогу!

Інші новини

26.04.2024
Познайомились ближче та зазирнули всередину Cisco XDR
Детальніше
25.04.2024
Працюйте ефективно та із задоволенням
Детальніше
25.04.2024
Sales & Project Board 2024
Детальніше

    Бажаєте

    надіслати

    запит?




    *Політика конфіденційності