“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник
і постачальник IT-рішень для корпоративного
і державного секторів
в Україні.

02.11.2023

Хедсети для бізнесу Logitech ZONE

Ми продовжуємо нашу пізнавальну рубрику #LogiTrends, в рамках якої розповідаємо про сучасні корисні новинки обладнання та додатків, що допомагають спростити бізнес-процеси, працювати продуктивніше, швидше та отримувати задоволення від роботи.

Сьогодні ми пропонуємо до розгляду хедсети для бізнесу ???????? ????. І тут піде мова дійсно не тільки про фанатів слухати музику в навушниках, а й про те, що ці гаджети створені для сучасних працівників.

Вони розроблені спеціально для відкритого робочого простору, а тому забезпечують високоякісне та чітке звучання під час онлайн дзвінків, завдяки провідним технологіям шумопоглинання.

Виробник пропонує обрати максимально комфортний варіант навушників персонально під себе, адже в лінійці представлені різні формати: потужні накладні навушники з Bluetooth і USB-приймачем, стильні міні-навушники Bluetooth або професійна USB гарнітура, оснащена аудіодрайверами преміум-класу та вдосконаленим мікрофоном.

Звідки ви б не працювали: з кафе, офісу, дому чи укриття, з хедстами для бізнесу ???????? ???? під час віддаленого спілкування ви будете почувати себе впевненим професіоналом, адже звук вас точно не підведе.

Нагадуємо, що персоналізувати та налаштувати свій пристрій можна за допомогою програмного забезпечення ????????.

Інші новини

16.05.2024
Вишиванкове серце України
Детальніше
15.05.2024
Зв’язок є! Сучасний європейський стандарт TETRA
Детальніше
14.05.2024
Ідеальне рішення для онлайн зустрічей будь-де і будь-коли
Детальніше

    Бажаєте

    надіслати

    запит?




    *Політика конфіденційності