“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник
і постачальник IT-рішень для корпоративного
і державного секторів
в Україні.

04.06.2024

Як в умовах сьогодення бізнес долає “кадровий голод” в ІТ-сфері та вирішує завдання технічного супроводу

Команда ІТ-Інтегратор надзвичайно цінує співпрацю та вдячна за позитивні відгуки про нашу роботу від клієнтів. Зокрема сьогодні ми раді поділитися з нашими читачами думкою нашого постійного партнера Sky Loft Hotel Kyiv by Rixwell International, опублікованою на сторінках ЕВА у травні 2024:

«Ми з командою спільним рішенням обрали зважений та максимально ефективний на сьогодні підхід – знайти надійного постачальника ІТ-послуг, який буде не обмежувати наші права у впливі на технічні процеси та водночас слугуватиме нам помічником у бізнесі. Всупереч багатьом факторам, сьогодні Sky Loft Hotel Kyiv by Rixwell разом з провідним міжнародним оператором та за підтримки нашого технічного партнера компанії ІТ-Інтегратор продовжує надавати клієнтам бездоганні пропозиції та європейський рівень обслуговування», – розповідає Тетяна Петрович, генеральний менеджер Sky Loft Hotel Kyiv by Rixwell.

 

Читайте повну версію матеріалу про деталі нашої співпраці та допомогу в рішенні «кадрового голоду» в ІТ-сфері для наших клієнтів на прикладі кейсу одного з найбільших гравців ринку HoReCa в Україні сьогодні на сторінках порталу European Business Association.

Працюємо разом на Перемогу!

Інші новини

12.07.2024
Отримали позитивний висновок незалежного аудитора про публічне звітування за 2023 рік
Детальніше
11.07.2024
“ІТ-Інтегратор” номіновано на премію HR-бренд Україна 2024
Детальніше
11.07.2024
Бездоганні відеоконференції з Logitech MeetUp 2
Детальніше

    Бажаєте

    надіслати

    запит?




    *Політика конфіденційності