“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник
і постачальник IT-рішень для корпоративного
і державного секторів
в Україні.

21.06.2024

Як живе та працює команда ІТ-Інтегратор в різних куточках України?

Цього тижня в рамках підготовки загальнонаціонального спецпроєкту LIGA.net до Дня Незалежності України наша пресслужба зустрілася з командою та керівником Одеського регіонального офісу Віталієм Гордусенком та дізналася про виклики та рішення воєнного часу для нашого південного регіону.

Південь України – традиційно потужний логістичний хаб країни, пов’язаний з агропромисловою, туристичною та енергетичною галузями.

Сьогодні він так само, як і інші регіони України, потерпає від енергетичного терору з боку росії. І хоча альтернативні джерела електроенергії, сонячна та вітрова генерація, тут добре розвинені – масові та довготривалі відключення від електропостачання побутових та промислових споживачів з травня 2024 року стали основним фактором перешкоди в роботі абсолютно всіх підприємств регіону.

Атаки росіянами громад Одеси, Миколаєва, Херсона та об’єктів їх критичної, логістичної та соціальної інфраструктури БПЛА, балістичними та крилатими ракетами, що масово відбуваються вдень і вночі кожної доби, завдають непоправних втрат, масових руйнувань та жертв серед цивільного населення регіону.

Також відчувається критична потреба в фахівцях, оскільки багато працівників технологічних та ІТ-компаній регіону вже стали до лав ЗСУ або можуть бути мобілізовані найближчим часом.

В таких умовах команда Одеського регіонального офісу ІТ-Інтегратор, що має власний інженерно-технічний склад також в Миколаївській та Херсонській областях, продовжує ефективно працювати, будувати та підтримувати ІТ-інфраструктуру великих національних замовників з логістичної, банківської, медичної сфери, розгортаючи надійні рішення інформаційної та кібербезпеки, мережевої та хмарної інфраструктури, ДБЖ, технічного забезпечення та зв’язку на базі найсучасніших продуктів від світових вендорів, серед яких Cisco, Fortinet, Panduit, Motorola, Dell та багатьох інших.

Ми щиро вдячні кожному незламному офісу нашої великої команди за підтримку високих стандартів роботи «ІТ-Інтегратор» попри всі загрози воєнного часу!

Читайте повну версію матеріалу та кейси незламності Одеського регіонального офісу ІТ-Інтегратор й наших інших регіональних офісів на сторінках спецпроєкту LIGA.net з серпня по листопад цього року.

Працюємо разом на Перемогу!

Інші новини

12.07.2024
Отримали позитивний висновок незалежного аудитора про публічне звітування за 2023 рік
Детальніше
11.07.2024
“ІТ-Інтегратор” номіновано на премію HR-бренд Україна 2024
Детальніше
11.07.2024
Бездоганні відеоконференції з Logitech MeetUp 2
Детальніше

    Бажаєте

    надіслати

    запит?




    *Політика конфіденційності