“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник
і постачальник IT-рішень для корпоративного
і державного секторів
в Україні.

29.07.2024

Поповнюємо експертні компетенції за профільними напрямками

Технічні ресурси “ІТ-Інтегратор” ні на мить не зупиняються у своєму розвитку, адже від інженерної експертизи залежать професійні можливості та якість надання послуг українським підприємствам.

Нещодавно наша компанія поповнила перелік компетенцій від Cisco новим напрямком: Cisco Hybrid Cloud Networking Solution Specialization, що логічно доповнює здобуту на початку 2024 року спеціалізацію Cisco Hybrid Cloud Computing Solution Specialization.

Отримані вищезгадані спеціалізації Cisco доводять компетенції “ІТ-Інтегратор” та відкривають широкі можливості у продажах, проєктуванні, впровадженні та обслуговуванні комплексних інтегрованих мережевих рішень. Це, в свою чергу, дозволяє компанії задовольняти широкий спектр потреб українських компаній від великих критично значущих підприємств і організацій до малого та середнього бізнесу. Серед іншого, ця спеціалізація фокусує увагу на подальшому розвитку технологічних проєктів та сервісного супроводу, що вкотре підкреслює лідерські позиції “ІТ-Інтегратор” в імплементації надійних та перевірених рішень компанії Сisco Systems.

Дмитро Жуковський, директор департаменту інформаційних технологій “ІТ-Інтегратор” зазначає: “Наша команда ще раз довела свою професійність у постачанні на локальному ринку надпотужних та інтелектуальних рішень Cisco, ба більше, може з легкістю конкурувати з європейськими колегами-інтеграторами. Знання та досвід, якими володіють наші інженери, забезпечують додану вартість, завдяки глибоким можливостям продажів, технічним навичкам та рівню сервісної підтримки”.

 

Інші новини

06.08.2024
На базі Європейської Бізнес Асоціації створено підкомітет з кібербезпеки
Детальніше
05.08.2024
Reskill UA: 30 000 українців зможуть пройти навчання та опанувати нову професію
Детальніше
30.07.2024
Ексклюзивна пропозиція тестування продуктів Cisco
Детальніше

    Бажаєте

    надіслати

    запит?




    *Політика конфіденційності