“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник
і постачальник IT-рішень для корпоративного
і державного секторів
в Україні.

03.06.2024

Огляд сучасних конфігурацій ПК для корпоративного сектору 2024

Багато компаній сьогодні вважають, що оснащення офісних та робочих приміщень якісною комп’ютерною технікою не є головним пріоритетом під час війни.

Це так, проте незважаючи на важкі умови роботи на економічному фронті в Україні останніми роками, потреба в цифровізації всіх робочих процесів тільки зростає. А отже рано чи пізно і перед новим бізнесом чи стартапом, і перед великою державною установою виникає питання оновлення чи облаштування нових робочих місць для співробітників.

Опрацьовуючи до сотні таких запитів на місяць навіть у воєнні роки та відслідковуючи всі тренди світового виробництва у сфері ПК, сьогодні ми рекомендуємо звернути увагу на основні складові вибору якісної та сучасної комп’ютерної техніки для вашого підприємства.

Які саме конфігурації ПК користуються найбільшим попитом сьогодні, на що саме потрібно звернути увагу користувачу при виборі техніки для оснащення цифрового робочого місця та на чому можна скоротити витрати – читайте в новому технологічному блозі нашого експерта, директора з виробництва Prime PC Андрія Блощинського на сторінках професійного медіа про IT в Україні PROIT.

Працюємо разом на Перемогу!

Інші новини

12.07.2024
Отримали позитивний висновок незалежного аудитора про публічне звітування за 2023 рік
Детальніше
11.07.2024
“ІТ-Інтегратор” номіновано на премію HR-бренд Україна 2024
Детальніше
11.07.2024
Бездоганні відеоконференції з Logitech MeetUp 2
Детальніше

    Бажаєте

    надіслати

    запит?




    *Політика конфіденційності