“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник
і постачальник IT-рішень для корпоративного
і державного секторів
в Україні.

20.06.2024

ІТ-Інтегратор набув членства КТПП та ТППУ

Команда ІТ-Інтегратор рада долучитися до спільноти учасників Торгово-промислової палати України та Київської торгово-промислової палати.

До регіональної структури торгово-промислових палат входить ТПП України та 25 регіональних ТПП, які щороку проводять понад 600 заходів різного формату на підтримку бізнесу та разом об’єднують біля 8 тисяч підприємств-членів та понад 60 бізнес-асоціацій країни.

ТПП України має своїх 70 представників в 56 країнах світу, підписані 174 міжнародні угоди про співпрацю з іноземними партнерськими організаціями, виступає засновником і координатором 45 двосторонніх ділових рад.

Саме ТПП України уповноважена видавати сертифікати про походження товарів і карнети АТА та засвідчувати обставини форс-мажору. Також при Палаті функціонують галузеві комітети підприємців, які готують від імені членів Палати пропозиції органам державної влади щодо їх вдосконалення та проводять незалежну експертизу нормативно-правових актів, що регулюють підприємницьку та зовнішньоекономічну діяльність.

З 2018 року Торгово-промислова палата України у партнерстві з Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України при підтримці РНБО України, Кіберполіція щороку проводить Місяць кібербезпеки, що завершується міжнародним форумом та національною виставкою з кібербезпеки.

Приєднуючись до спільноти учасників ТППУ та КТПП, ІТ-Інтегратор підтверджує важливість спільної дії в галузі інформаційної та кібербезпеки для підприємств та організацій всіх галузей економіки України.

Працюємо разом на Перемогу!

Інші новини

12.07.2024
Отримали позитивний висновок незалежного аудитора про публічне звітування за 2023 рік
Детальніше
11.07.2024
“ІТ-Інтегратор” номіновано на премію HR-бренд Україна 2024
Детальніше
11.07.2024
Бездоганні відеоконференції з Logitech MeetUp 2
Детальніше

    Бажаєте

    надіслати

    запит?




    *Політика конфіденційності