“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник
і постачальник IT-рішень для корпоративного
і державного секторів
в Україні.

12.10.2023

Інтерв’ю з керівниками компаній-переможцями “ТОП-50 кращих роботодавців воєнного часу” 2023 в Україні

Цієї осені редколегія журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших» та спеціальне експертне журі визначило 50 компаній, які є відповідальними роботодавцями й попри війну інвестують в свою команду.

Серед ТОП-50 кращих роботодавців воєнного часу – компанія ІТ-Інтегратор, яка також отримала нагороду і в спеціальній номінації «Кращі програми по ресоціалізації ветеранів» та є єдиною з ІТ-компаній, які відзначені в спецномінаціях рейтингу цього року.

Відповідаючи на питання журналістів у великому інтерв’ю на сторінках поточного номеру журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших», віцепрезидентка «ІТ-Інтегратор» Надія Омельченко поділилася з читачами секретами стійкості компанії та команди в умовах воєнного часу.

  • Як розвинена корпоративна культура та нестандартні моделі пошуку кандидатів допомагають найбільшому системному інтегратору країни зберігати високі стандарти обслуговування клієнтів з державного та корпоративного сектору, попри всі загрози воєнного часу?
  • Яких рис має набути український управлінець, що керує бізнесом під час війни?
  • Чому штучний інтелект та military tech розробки є основою майбутнього розвитку України?
  • Які проєкти корпоративної соціальної відповідальності, ініційовані командою ІТ-Інтегратор, об’єднали лідерів ІТ-ринку України?
  • Як налаштувати проєкти та програми з реінтеграції ветеранів для власної команди та закласти тренд ринку щодо підтримки захисників, що повертаються на свої робочі місця?

Відповіді на ці та інші питання читайте на сторінках вересневого номеру журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших» та на офіційних ресурсах delo.ua

Працюємо разом на Перемогу!

Інші новини

12.07.2024
Отримали позитивний висновок незалежного аудитора про публічне звітування за 2023 рік
Детальніше
11.07.2024
“ІТ-Інтегратор” номіновано на премію HR-бренд Україна 2024
Детальніше
11.07.2024
Бездоганні відеоконференції з Logitech MeetUp 2
Детальніше

    Бажаєте

    надіслати

    запит?




    *Політика конфіденційності