“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник
і постачальник IT-рішень для корпоративного
і державного секторів
в Україні.

28.11.2023

Future Energy Ready – технології, що рухають енергетичну незалежність України

Компанія “ІТ-Інтегратор” за підтримки Cisco System провела 22 листопада закритий семінар для енергетиків на тему “Технології та досвід побудови стійких і захищених енергомереж”.

Ексклюзивний захід для енергетичної вертикалі, де були підняті нагальні питання модернізації, автоматизації та забезпечення інформаційної безпеки об’єктів енергетики, зокрема, запропоновані до розгляду практичні кейси розгортання профільних для галузі рішень Cisco на підстанціях, що вже реалізовані в країнах Європи. Серед іншого, говорили з учасниками про можливості віддаленого керування підстанціями, збереження балансу в мережі, як максимально спростити будь-які втручання в роботу енергомережі.

Подія транслювалась онлайн для учасників з різних куточків України. Ми зібрали представників операторів системи розподілу, газовидобувних підприємств та компаній, які займаються дистрибуцією енергоресурсів й нафтопродуктів, електрогосподарств, обласних енергопостачальників та транспортних вузлів.

Організатори презентували дуже насичену та інформативну програму із залученням іноземних спікерів, які поділилися практичним досвідом вже реалізованих впроваджень. Запланованих 5 годин на доповіді та обговорення виявилось недостатньо. Жвава дискусія та велика кількість питань подовжили захід майже на 2 години.

Компанія “ІТ-Інтегратор” щиро вдячна всім, хто знайшов змогу приєднатися до цієї події, дякує всім українським енергетикам за, без перебільшення, визначну працю, та за те, що тримаєте енергетичний фронт нашої країни, розвиваєтесь та наближаєте нашу Перемогу.

Якщо ви не стали учасником цієї події, але маєте відношення до енергетичної галузі та цікавитесь розвитком технологій, звертайтесь до нас із запитом на marketing@it-integrator.ua.

Ділимось невеликим фото екскурсом, як це було.

Інші новини

12.07.2024
Отримали позитивний висновок незалежного аудитора про публічне звітування за 2023 рік
Детальніше
11.07.2024
“ІТ-Інтегратор” номіновано на премію HR-бренд Україна 2024
Детальніше
11.07.2024
Бездоганні відеоконференції з Logitech MeetUp 2
Детальніше

    Бажаєте

    надіслати

    запит?




    *Політика конфіденційності