“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник
і постачальник IT-рішень для корпоративного
і державного секторів
в Україні.

16.10.2023

Fortinet Partner Awards

Кібербезпека продовжує тримати лідерські позиції у попиті та важливості серед всього комплексу ІТ-задач, які стоять перед українськими компаніями. Немає значення, в якій галузі працює підприємство, адже питання безпеки, конфіденційність та збереження даних є стратегічними.

Компанія Fortinet як один з флагманів на ринку рішень з кібербезпеки дуже ретельно обирає своїх партнерів, які впроваджують рішення безпосередньо у замовників. ІТ-Інтегратор має успішний та показовий досвід співпраці з ???????? в рамках масштабних та багатошарових проєктів в напрямку інформаційної безпеки.

Щороку виробник підбиває підсумки реалізованих проєктів та відзначає партнерів персоналізованими нагородами під час події ???????? ??????? ??????.

Цьогоріч компанія ІТ-Інтегратор була нагороджена в номінації «Потенціал року» за результатами 2022-2023 років. Вендор відзначив великі перспективи нашої подальшої співпраці, спираючись на той фундамент, який вже вдалося побувати за час партнерства та значну кількість проєктів у розробці.

Максим Коробко, Директор департаменту по роботі з державним сектором ІТ-Інтегратор: «Дякуємо компанії ???????? за плідну співпрацю у цей непростий час для всіх українців. Наша команда дуже цінує надійні партнерські відносити, повагу та професіоналізм ????????. Щиро пишаємось нагородою, яку мали честь отримати в рамках ???????? ??????? ?????? ????. Працюємо далі на Перемогу України, захист наших спільних цінностей та неодмінне відродження, яке обов’язково чекає нас попереду»

Інші новини

12.07.2024
Отримали позитивний висновок незалежного аудитора про публічне звітування за 2023 рік
Детальніше
11.07.2024
“ІТ-Інтегратор” номіновано на премію HR-бренд Україна 2024
Детальніше
11.07.2024
Бездоганні відеоконференції з Logitech MeetUp 2
Детальніше

    Бажаєте

    надіслати

    запит?




    *Політика конфіденційності