“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник
і постачальник IT-рішень для корпоративного
і державного секторів
в Україні.

30.07.2024

Ексклюзивна пропозиція тестування продуктів Cisco

Що сьогодні впливає на ландшафт кібербезпеки всіх без винятку компаній?

Нові технологічні можливості, зокрема штучний інтелект забезпечують кіберзлочинців інструментами для проведення все більш масштабних і руйнівних кібератак. Водночас продовжується тенденція до збільшення кількості співробітників, які працюють віддалено та з власних пристроїв.

З погляду кібербезпеки це означає, що між кіберзловмисниками та цінними активами організації першою, а часто і єдиною “лінією оборони” стає саме ПК користувача. Ця нова реальність докорінно змінила поняття “периметр корпоративної мережі” і змусила шукати відповіді на нові виклики.

Спираючись на думку експертів Cisco, як провідного світового постачальника рішень в галузі кібербезпеки, та наш власний практичний досвід, “ІТ-Інтегратор” пропонує простий інструмент для організації швидкого тестування систем, призначених для відновлення надійного корпоративного периметра у будь-якому місці, де перебувають співробітники – Cisco Umbrella та для забезпечення наскрізного ефективного захисту ПК від шкідливого коду (в тому числі від Zero Day загроз) – Cisco Secure Endpoint.

Для реалізації можливості безкоштовного демо-тестування продуктів Cisco “ІТ-Інтегратор” запускає ексклюзивну пропозицію, яка не вимагає жодних фінансових витрат та підготовки ІТ-інфраструктури – обидва рішення доступні з хмари й готові до розгортання з моменту отримання демо-ліцензій. Тестування проводиться за підтримки профільних інженерів інтегратора.

Дізнатись більше про продукти та замовити демо-тестування рішень Cisco ви можете за посиланням:

www.ciscosecure.it-integrator.ua

Інші новини

06.08.2024
На базі Європейської Бізнес Асоціації створено підкомітет з кібербезпеки
Детальніше
05.08.2024
Reskill UA: 30 000 українців зможуть пройти навчання та опанувати нову професію
Детальніше
30.07.2024
Ексклюзивна пропозиція тестування продуктів Cisco
Детальніше

    Бажаєте

    надіслати

    запит?




    *Політика конфіденційності