“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник
і постачальник IT-рішень для корпоративного
і державного секторів
в Україні.

21.08.2024

Безкоштовне тестування продуктів Cisco

Якщо ви не стикнулися особисто, то точно чули про глобальний збій у роботі IT-систем, який нещодавно порушив роботу банків, ЗМІ та авіакомпаній по всьому світу. Цей збій не оминув і Україну.

Такі кейси знову прямо говорять, що стабільність обраних рішень для кіберзахисту мають особливе значення та впливають на життєдіяльність бізнесу й держави. Масштабність потенційних проблем, розмір втрат наочно доводять необхідність апробації ІТ-рішень після їх ретельного тестування на власній справі.

Круто, що Cisco, як провідний міжнародний постачальник систем в галузі кібербезпеки це розуміє, враховує ризики та прозоро будує свою комунікацію з клієнтами. Так! Ви скажете, це реклама, але статистика та досвід компаній по всьому світу й лідерів у своїх галузях в Україні, зокрема, не бреше.

“ІТ-Інтегратор” пропонує українським підприємствам протестувати на власному досвіді системи, призначені для відновлення надійного корпоративного периметра – CiscoUmbrella та забезпечення наскрізного ефективного захисту ПК від шкідливого коду (в тому числі від Zero Day загроз) – CiscoSecureEndpoint.

Період безкоштовного тестування діє протягом одного місяця з моменту отримання демо ліцензії, оформлення якої не вимагає спеціальної підготовки корпоративної ІТ-інфраструктури, адже обидва рішення доступні з хмари та одразу готові до розгортання.

Важливо, що “ІТ-Інтегратор” здійснює технічний супровід протягом всього періоду тестування, тобто ви отримуєте не тільки безкоштовний доступ до продуктів з лінійки Cisco Security, а ще й професійну підтримку профільних інженерів з кібербезпеки.

Дізнатись більше про продукти та замовити демо тестування рішень Cisco ви можете за посиланням www.ciscosecure.it-integrator.ua.

Let’s secure!

Інші новини

24.09.2024
Створюйте кращі умови для командної роботи
Детальніше
20.09.2024
Розширення горизонтів кібербізнесу: стратегії зростання в Україні
Детальніше
19.09.2024
Роль соціально відповідального бізнесу в підтримці української мови та культури
Детальніше

    Бажаєте

    надіслати

    запит?




    *Політика конфіденційності