“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник
і постачальник IT-рішень для корпоративного
і державного секторів
в Україні.

27.06.2024

Контроль над ситуацією: персональні відеореєстратори для безпеки, HoReCa, медицини, рітейлу…

У продовженні теми технологій зв’язку сьогоднішній пост ми присвячуємо маленькому, але дуже важливому помічнику екстрених служб та правоохоронних органів. Мова про бодікамеру або персональний відеореєстратор.

Ви точно бачили або чули про використання бодікамер співробітниками поліції та надзвичайниками, але, як показує практика, досвід їх застосування не обмежується лише цими професіями.

Наприклад, дуже дієвими такі пристрої будуть для медичного персоналу, зокрема, карет швидкої допомоги, працівників на підприємствах, що працюють в режимі секретності або об’єктах з особливим рівнем контролю виробничого процесу, коли наявність об’єктивного й неупередженого свідка має велике значення для результату.

До речі, за кордоном існує практика застосування таких бодікамер під час співбесід на відповідальні та менеджерські посади. А ще такі персональні відеореєстратори можна використовувати для зйомки відеодоказів, наприклад, у готельному бізнесі, роздрібній торгівлі та охоронній діяльності.

Цей безпечний функціональний пристрій забезпечує безліч варіантів підключення, зокрема до Інтернету, а також має ряд переваг:

  • Високу якість відео: бодікамери від Motorola оснащені ширококутним HD об’єктивом та створені для запису високоякісного відео
  • Повнішу картина з функцією попереднього запису: дає змогу зафіксувати безперервний цикл аудіо та відео до того моменту, коли відеореєстратор починає запис. Поєднуючи датчики Bluetooth та автоматичний запис на всіх пристроях, пристрій фіксує повну картину того, що відбувається, та може вести запис до 12 годин без підзарядки
  • Міцний корпус та інтуїтивно зрозумілий дизайн: стійкий до впливу дощу, снігу та пилу. Випробуваний за військовими стандартами, цей відеореєстратор не підведе навіть в екстремальних ситуаціях. А ще пристроєм зручно користуватися навіть у рукавичках, бо його корпус та кнопки продумані до деталей
  • Підключення для швидкого реагування: стандарти Bluetooth, Wi-Fi та LTE надають безліч можливостей. Пряма потокова трансляція забезпечує зв’язок вашої команди з диспетчерським центром, підвищуючи рівень поінформованості про ситуацію. Функція автоматичного запису, інтегрована з датчиками та маячками Bluetooth, дає команді змогу швидко реагувати на події у найвідповідальніші моменти

Компанія ІТ-Інтегратор є офіційним партнером Motorola в Україні рівня Platinum, має в штаті сертифікованих фахівців, завдяки чому здійснює не лише постачання, але й сервісний супровід подібних пристроїв, тож в разі необхідності готова надавати професійні консультації, налаштовувати та ремонтувати прилади в обумовлені терміни по всій Україні.

Звертайтеся +380 44 538 0069 або info@it-integrator.ua

Працюємо разом на Перемогу!

Інші новини

12.07.2024
Отримали позитивний висновок незалежного аудитора про публічне звітування за 2023 рік
Детальніше
11.07.2024
“ІТ-Інтегратор” номіновано на премію HR-бренд Україна 2024
Детальніше
11.07.2024
Бездоганні відеоконференції з Logitech MeetUp 2
Детальніше

    Бажаєте

    надіслати

    запит?




    *Політика конфіденційності