“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник
і постачальник IT-рішень для корпоративного
і державного секторів
в Україні.

30.05.2024

Новітні можливості стандарту Push-To-Talk WAVE PTX

Сьогодні ми знову на зв’язку, а, отже, підготували для вас чергову порцію корисної інформації про сучасні технології, які дозволяють в поточних українських реаліях ефективно комунікувати, забезпечувати швидкий обмін інформацією в межах своєї організації та підвищувати продуктивність, не нехтуючи при цьому безпекою.

Мова піде про комплексне рішення зв’язку WAVE PTX від Motorola Solutions та новітні можливості всім відомого стандарту Push-To-Talk (PTT).

Розробники називають WAVE PTX незалежним від мережі широкосмуговим зв’язком стандарту РРТ. Це хмарне рішення, яке працює через Інтернет, використовуючи мережі 4G LTE, Wi-Fi та інші IP-мережі. WAVE PTX не залежить від спеціалізованої радіочастотної інфраструктури та дозволяє користувачам використовувати різні пристрої, такі як смартфони, планшети, ПК та пристрої широкосмугового зв’язку.

Простими словами – ви перетворюєте ваш смартфон на радіостанцію, використовуючи додаток WAVE PTX MOBILE, та отримуєте оперативний зв’язок для вашої команди, яка максимально просто обмінюється мультимедійною, текстовою та голосовою інформацією в один клік, завдяки PTT стандарту. Ви, напевно, знаєте, що традиційний PTT обмежений зоною покриття радіомережі, яка може бути локальною або регіональною, залежно від інфраструктури. У випадку з WAVE PTX, що має глобальне покриття, діапазон зв’язку обмежений лише наявністю Інтернет з’єднання. До цього ж, ви суттєво економите кошти, адже не потребуєте додатково сплачувати за дзвінки, лише фіксовану оплату за підпискою.

Рішення WAVE PTX забезпечує вкрай необхідний функціонал: виклики та сповіщення в екстрених ситуаціях; диспетчеризація; дистанційна перевірка користувачів; віддалений моніторинг; непомітне прослуховування; включення/відключення користувачів; тимчасові групи, зоновані за GPS локацією тощо.

У разі якщо ваше підприємство чи організація потребує захищеного зв’язку, ви працюєте в зонах з відносно стабільним покриттям мобільних операторів або забезпечені надійним Wi-Fi, то рішення WAVE PTX – найвдаліший сценарій розвитку вашої комунікаційної інфраструктури, в результаті впровадження якого ви отримуєте швидкий та надійний широкосмуговий зв’язок стандарту РРТ.

  • Миттєвий зв’язок
  • Широке покриття обслуговування
  • Прогнозовані витрати
  • 256-бітне шифрування
  • Захист від перехоплення
  • Своя власна інфраструктура зв’язку, що реалізується через Інтернет канали мобільних операторів

Якщо вас цікавить використання WAVE PTX стандартними засобами радіозв’язку, то Motorola Solutions пропонує сумісні з технологією радіостанції серії TLK, що підтримують зв’язок за протоколами 3G/4G та Wi-Fi, а також інтеграцію з DMR та Tetra пристроями, якщо ви вже використовуєте це обладнання.

Інші новини

12.07.2024
Отримали позитивний висновок незалежного аудитора про публічне звітування за 2023 рік
Детальніше
11.07.2024
“ІТ-Інтегратор” номіновано на премію HR-бренд Україна 2024
Детальніше
11.07.2024
Бездоганні відеоконференції з Logitech MeetUp 2
Детальніше

    Бажаєте

    надіслати

    запит?




    *Політика конфіденційності