“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник
і постачальник IT-рішень для корпоративного
і державного секторів
в Україні.

11.10.2023

Компанія ІТ-Інтегратор приєдналася до мережі авторизованих партнерів представництва Logitech на території України

Статус ??????? партнера Logitech, отриманий в жовтні 2023 року, свідчить про активне нарощування співпраці інтегратора зі швейцарським виробником комп’ютерної периферії, рішень відеоконференцзв’язку, маніпуляторів та іншої техніки для роботи та навчання.

Високоточні сенсори, автоматичне кадрування та мультимедійна акустика, технології відстеження об’єкта й інтелектуальне програмне забезпечення – це лише декілька характеристик, якими наділені різні прилади Logitech.

Офісні працівники давно знайомі з якісною та зручною периферією Logitech, а віднедавна все більше українських підприємств стали прихильниками професійних рішень Logitech з різних лінійок продуктів.

Освітяни, медичні заклади, державні організації та підприємства критичної інфраструктури активно використовують обладнання Logitech для організації віддаленої роботи та розгортання офісного простору в різних умовах. Зокрема, це оснащення релокованих офісів та навіть укриттів, які стали вимогою нашого часу.

Антон Ткаченко, регіональний представник Logitech Europe S.A. по роботі з корпоративним та державним сектором в Україні, Молдові та країнах Адрії: «Отримання авторизованого статусу відкриває перед партнером широкі можливості для спільних маркетингових ініціатив, а також надає вагомі бенефіти для наявних та потенційних клієнтів ІТ-Інтегратор. Наприклад, пілотні тестування пристроїв, прямі консультації та підтримка інженерів виробника, партнерське ціноутворення та проєктування комплексних рішень».

 

Антоніна Сотник, директор департаменту логістики та закупівель ІТ-Інтегратор: «Попри всі складнощі сьогодення, ризики, страхування, питання безпеки та логістики в Україні, ми докладаємо максимум зусиль, щоб виконувати всі взяті на себе договірні зобов’язання з нашими клієнтами. Для нашої команди немає перешкод, коли ми працюємо на результат та досягнення цілей наших замовників. Саме тому, ми продовжуємо постійний розвиток наших компетенцій, розширюємо портфель рішень та шукаємо оптимальних шляхів для розв’язання поставлених задач».

Працюємо разом на Перемогу!

Інші новини

12.07.2024
Отримали позитивний висновок незалежного аудитора про публічне звітування за 2023 рік
Детальніше
11.07.2024
“ІТ-Інтегратор” номіновано на премію HR-бренд Україна 2024
Детальніше
11.07.2024
Бездоганні відеоконференції з Logitech MeetUp 2
Детальніше

    Бажаєте

    надіслати

    запит?




    *Політика конфіденційності